Blir dina bilder inte riktigt som du förväntat dig?

 

I så fall är du långt ifrån ensam. Dagens moderna kameror innehåller väldigt mycket automatik och om du inte vet riktigt vad kameran håller på med när du fotograferar så händer det att det inte alltid blir som tänkt.

 

Om du vill behärska din kamera så är det inte alls så svårt som det verkar när du bläddrar i manualen på några hundra sidor och med termer du inte riktigt förstår. Anmäl dig och dina kompisar till en kurs med mig så kommer dina bilder att bli mycket bättre och det kommer att bli mycket roligare att fotografera.

 

Vi går igenom och förklarar sambanden mellan bländare, exponeringstid, ISO-tal och skärpedjup. Vitbalans, skaknings- och rörelseoskärpa. Exponeringskompensation, underexponerat och överexponerat. Zoom eller digitalzoom. Upplösning och pixlar. Systemkameror och kompaktkameror. Teleobjektiv, makroobjektiv och vidvinkelobjektiv. Allt detta, dina frågor och mycket mer.

 

Totalt så handlar det om tre träffar.

  • Första tillfället är inomhus och kvällstid. Då blir det undervisning samt utdelning av läxa.
  • Andra tillfället är en fotoutflykt, en lördag förmiddag oftast. Då ska vi prova vad vi lärt oss genom att göra läxan som delades ut vid första tillfället.
  • Tredje tillfället är vi tillbaka inomhus. Då tittar vi på bilder från utflykten, repeterar och jag fortsätter med undervisning.

 

Pris per person är 1500:- och då ingår mat vid första och tredje tillfället.

 

Om du tycker detta låter intressant så anmäler du dig till mig via epost, mats@bentmar.com, och så fort vi är en lagom grupp så kommer vi överens om när vi ska starta.

 

Har du frågor så hör gärna av dig!

 

 

Välkommen!

 

 

mats@bentmar.com